

Meeting Agenda Washington State Women's Commission

January 29, 2020 – 8:30am to 12:00pm

Time/Speaker	Agenda Topic	Document Reference
8:30 – 8:35 (5 min) Rituja Indapure, WSWC Vice Chair	 Introductions and Check in Welcome, housekeeping, and introductions 	Agenda
8:35 – 8:45 (10 min) Regina Malveaux Director, WSWC	 Director's update – Regina Malveaux Comprehensive Minutes from Nov 12, 2020 retreat Review of priorities set at November retreat 	Minutes
8:45 – 9:45 (75 min)	 Committee & Legislative Updates Economic Security Committee – Dawn Rains Economic Opportunity Committee – Rituja Indapure Health Committee – Anna Franklin/Vicki Lowe Safety Committee – Grace Huang 	Legislative Priorities Recommendations
9:45 – 10:00 (15 min)	Ethics Update: Conflicts of Interest Stacia Hollar, Senior Assistant Attorney General Washington State Office of the Attorney General Government Compliance and Enforcement Division Chief	
10:00 – 10:15 (15 min)	Governor's Policy and Budget Priorities RaShelle Davis, Policy Advisor	Budget and Policy Highlights
10:15- 10:30 (15 min)	BREAK	
10:30 – 11:00 (30 min)	 Communications Committee Committee chair overview – Dawn Rains Communications team introductions and presentation -Kela Hall/Valeria Koo Commissioner input Commissioner interviews for web and social media content – Kate Sowers 	Communications Plan
11:00 – 11:30 (45 min)	Generative session: 2021 Community Outreach & Education themes/activities brainstorming	
11:45 – 12:00 (15 min) Rituja Indapure	Summary of Next Steps, Public Comment, Adjourn	