

Time/Speaker	Agenda Topic	Document Reference
8:30 – 8:35 (5 min) Michelle Merriweather, WSWC Chair	<ul> <li>Introductions and Check in</li> <li>Welcome, housekeeping, and introductions</li> </ul>	Agenda
8:35 – 8:45 (10 min) Regina Malveaux Director, WSWC	<ul> <li>Director's update – Regina Malveaux</li> <li>January Minutes from Jan 29 Plenary Meeting</li> <li>Women's History Month Events         <ul> <li>3/8 - VAWA &amp; Washington Women Panel</li> <li>3/16 – "Coping With COVID-19: Behavioral Health Trends, Workforce Impacts and Resources" (co-hosted with ICSEW)</li> <li>3/18 – Inspiring Women Lead!</li> <li>3/26 – Plenary &amp; Listening Forum</li> <li>3/29 – "Asian American Women's History: A Community Conversation" (co-hosted with CAPAA)</li> </ul> </li> <li>Heritage Bank Resolution</li> </ul>	Minutes; Heritage Bank Resolution
8:45 – 9:00 (15 min)	<ul> <li>Committee &amp; Legislative Updates</li> <li>Economic Security Committee – Dawn Rains</li> <li>Economic Opportunity Committee – Rituja Indapure</li> <li>Health Committee – Anna Franklin/Vicki Lowe</li> <li>Safety Committee – Grace Huang</li> </ul>	Legislative Advocacy Update
9:00 – 9:30 (30 min)	Guest Speaker Sheri Flies – Costco Vice President, Global Sustainability and Compliance	Bio
9:30 – 9:45 (15 min)	Governor's Office Update RaShelle Davis, Senior Policy Advisor, Equity, Social Justice, Civil & Human Rights	
9:45- 10:00 (15 min)	BREAK	
10:00 – 12:00 (2 hrs)	<ul> <li>Testimony from women across the state on the impact of the pandemic on their lives from diverse perspectives         <ul> <li>3 minutes – your experience</li> <li>1 minute – any programs that assisted you</li> <li>1 minute – any barriers to receiving assistance</li> <li>What do you need us to advocate for?</li> </ul> </li> </ul>	Listening Forum Participant List
12:00 – 12:30 (30 min) Michelle Merriweather, WSWC Chair	Commissioner Discussion	