

## Revised - Meeting Agenda Washington State Women's Commission

Schwabe Williamson & Wyatt 1420 Fifth Avenue, Floor 34, Suite Seattle, WA 98101 October 15, 2019 – 10:45 to 6:30 https://zoom.us/j/265211537

Dial: (408) 638-0968 Meeting ID: 265 211 537

Time/Speaker	Agenda Topic	Document Reference
10:45 – 11:00 (15 min) Graciela Gomez Cowger	Welcome, housekeeping, and introductions <u>Action</u> : Approve July 29, 2019 Minutes	*Draft July 29 Meeting minutes
11:00 – 11:15 (15 min) Jennifer Kilmer, WSHC	Joint Taskforce Report on Centennial of Women's Suffrage celebration	*Suffrage Sponsorship *2020 Suffrage Budget
11:15 – 11:40 (25 min) Michelle Gonzalez	Director's Report  Budget proposal update  Women on corporate boards update  Equity Office Task Force work	*2020 Supplemental Decision Package
11:40 – 11:45 (5 min) Faith Trimble	Economic Security Committee - Child Care Collaborative Task Force	*CCCTF One-Pager
11:45 – 12:00 (15 min) Michelle Gonzalez	Action: Election of 2020 Officers and 2020 meeting dates	
12:00 – 1:00 (60 min)	Commissioners Lunch (Lunch is limited. Please <u>RSVP</u> if you plan to attend lunch)	
1:00 – 2:00 (60 min)	Panel Discussion Redefining Workplace Culture in the #MeToo Movement  Grace Huang, Moderator  Aaron Polkey, Futures Without Violence  Lorelei Walker, Union Rep.  Sarah Turner, Gordon Rees Attorney	*Speaker Bios -#MeToo
2:00 – 2:15 (15 min) Governor Jay Inslee	Governor Jay Inslee's legislative priorities and discussion  • Photo with Governor Inslee	
2:15 – 2:30 (15 min) Sarah Turner	Sexual Harassment Policy Q & A	
2:30 – 2:45 (15 min) Grace Huang	Sexual harassment policy outcome discussion	
2:45 – 2:55 (10 min) Graciela Gomez Cowger	Public comment	
2:55 – 3:10 (15 min)	Break	
3:10 – 3:35 (25 min)	Legislator Updates: Senators Lisa Wellman and Ann Rivers, Representatives Beth Doglio and Mary Dye	
3:35 – 3:40 (5 min) Rituja Indapure	Economic Opportunity Committee Report	*Publicly Traded Company data
3:40 – 4:40 (60 min) Moderated Discussion & Q & A	Panel Discussion Increasing Women on Corporate Boards: Legislation & Alternatives  Michelle Gonzalez, Moderator  Theresa Whitmarsh, Executive Director, Washington State Investment Board  Lisa Wellman, Washington State Senator  Connie Collingsworth, Board Director Banner Corp. and Premera Blue Cross, Corporate Attorney  Judge Anne Levinson (ret.), Business and Civic Leader	*Speaker Bios – Women on Boards *Senator Wellman Presentation
4:40 – 4:50 (10 min) Graciela Gomez Cowger	Review Task list and Adjourn	
4:50 – 5:00 (10 min)	Break – End Zoom Conferencing	
5:00 – 6:30 (90 min)	Seattle Outreach Event	*Outreach Event Flyer